Ergotherapiepraktijk
Woerden ...

  • Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

  • Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

De cliënt? Die staat bij ons centraal!


Onze werkwijze is er op gericht om samen op zoek te gaan naar de oplossing voor beperkingen in het praktisch handelen.

Onze praktijk is niet alleen betrouwbaar en zorgvuldig, maar ook effectief in het vinden van deze oplossing.

 

... denkt met u mee in mogelijkheden

Jolanda Bakker


Vastberadenheid is één van haar kern-eigenschappen. Jolanda denkt eerst goed na voordat ze een doel bepaalt, waarna zij er alles aan zal doen dit te realiseren. Zij kan hierin haar creativiteit goed kwijt, want er zijn altijd meerdere oplossingen te bedenken. Zij is erg oplettend, wat zich uit in een oplossing die afgestemd is op de wensen van de cliënt en zijn naasten.

Liesbeth van Zadelhoff


Liesbeth is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Zij kan zich goed verplaatsen in de cliënt. Maar ook haar eigen ervaring en deskundigheid wegen mee in het zoeken naar een oplossing. Zij is open en direct, waardoor zij een eerlijk beeld geeft van de (on)mogelijkheden. U zult merken dat zij efficiënt werkt en gemaakte afspraken na komt.

Liesbeth Willems


Liesbeth is een gedreven ergotherapeut, die zich betrokken voelt bij de mensen met wie ze werkt. Kenmerkend voor haar zijn het aandachtig luisteren en het uitgaan van eigen kracht en mogelijkheden van de client. Zij heeft respect voor de normen, waarden en wensen van anderen en zal daar naar handelen. Zij streeft naar een optimale en prettige samenwerking met de cliënt en zijn naasten.

Ergotherapie, iets voor u?

Als het niet meer vanzelfsprekend is om dagelijkse handelingen uit te voeren kunt u via 0348-507064 of het contactformulier contact met ons opnemen.

 

Onze administratief medewerkster Miranka is in de ochtend werkzaam en zal u informeren over de mogelijkheden en indien gewenst een afspraak inpannen. 

 

Wilt u direct contact met een ergotherapeut, dat kan:

Jolanda Bakker:

06-13304844

jbakker@epwoerden.nl

Werkdagen: ma-di-do-vr

 

Liesbeth van Zadelhoff:

06-13306490

lvanzadelhoff@epwoerden.nl

Werkdagen: ma-di-wo-do

 

Liesbeth Willems:

06-39754815

lwillems@epwoerden.nl

Werkdagen: ma-wo-do-vr