Ergotherapiepraktijk
Woerden ...

  • Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

  • Tekstgrootte:
  • A
  • A
  • A

De cliënt? Die staat bij ons centraal!


Onze werkwijze is er op gericht om samen op zoek te gaan naar de oplossing voor beperkingen in het praktisch handelen.

Onze praktijk is niet alleen betrouwbaar en zorgvuldig, maar ook effectief in het vinden van deze oplossing.

... denkt met u mee in mogelijkheden

Jolanda Bakker


Vastberadenheid is één van haar kern-eigenschappen. Jolanda denkt eerst goed na voordat ze een doel bepaalt, waarna zij er alles aan zal doen dit te realiseren. Zij kan hierin haar creativiteit goed kwijt, want er zijn altijd meerdere oplossingen te bedenken. Zij is erg oplettend, wat zich uit in een oplossing die afgestemd is op de wensen van de cliënt en zijn naasten.

Liesbeth van Zadelhoff


Liesbeth is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Zij kan zich goed verplaatsen in de cliënt. Maar ook haar eigen ervaring en deskundigheid wegen mee in het zoeken naar een oplossing. Zij is open en direct, waardoor zij een eerlijk beeld geeft van de (on)mogelijkheden. U zult merken dat zij efficiënt werkt en gemaakte afspraken na komt.

Renée Vos


Het enthousiasme straalt van Renée af. Hiermee motiveert zij cliënten om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zij kan goed luisteren en is in staat snel een vertrouwensband op te bouwen. Gedreven als zij is gaat zij samen met de cliënt op zoek naar de beste oplossingen. Voor Renée geldt afspraak is afspraak, geen inspanning is haar te veel.  

Ergotherapie, iets voor u?

Als het niet meer vanzelfsprekend is om dagelijkse handelingen uit te voeren kunt u via 0348-507064 of het contactformulier contact met ons opnemen. Wij kunnen een eerste inschatting maken of ergotherapie voor u zinvol kan zijn.

 

Wilt u direct contact met één van ons, dat kan:

Jolanda:
06-13304844
jbakker@epwoerden.nl

 

Liesbeth:

06-13306490

lvanzadelhoff@epwoerden.nl

 

Renée:

06-39754815

rvos@epwoerden.nl

Vergoeding


Ergotherapiepraktijk Woerden heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering en wordt voor 10 uur per kalenderjaar vergoed. Een aantal aanvullende verzekeringen vergoedt daarnaast nog extra uren ergotherapie.

 

Werkgebied


Wij bieden ergotherapie in Woerden, Oudewater, Montfoort, Harmelen, Kamerik, Zegveld, Linschoten, Papekop, Snelrewaard, Waarder, Driebruggen en Nieuwerbrug aan de Rijn.

Woont u in een andere gemeente, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.